HEB JE VRAGEN?

Op de website vind je veel informatie, toch is het niet mogelijk om alles hier te benoemen. Het kan dus zijn dat je een vraag hebt over iets dat je gelezen hebt. Maar het kan ook zijn, dat je een vraag hebt over iets dat niet benoemd is op mijn website. Voel je vrij om hierover contact met mij op te nemen, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. 

Verwijsbrief is niet nodig

Je kunt zonder doorverwijzing van de huisarts direct bij mij terecht.

 

 

TARIEVEN

 

Kennismakingsgesprek via chat of telefoon

In dit geheel vrijblijvende gesprek zullen wij kennis maken met elkaar en bespreken waar jouw hulpvraag ligt. Het is ook een belangrijk moment voor jou om te kijken hoe jij je hierbij voelt en hoe jij je bij mij voelt. 

Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 45 minuten. Dit gesprek is kosteloos.

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Wil jij een persoonlijke kennismaking, bij jou thuis of ergens anders? Een persoonlijk kennismakingsgesprek geeft je een nog beter beeld van wat je zou kunnen verwachten en hoe dit voor jou voelt. In dit geheel vrijblijvende gesprek zullen wij kennis maken met elkaar en bespreken waar jouw hulpvraag ligt. Het is ook een belangrijk moment voor jou om te kijken hoe jij je hierbij voelt en hoe jij je bij mij voelt. 

Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 1,5 uur de kosten hiervan zijn €35.

 

Consulten

Na het kennismakingsgesprek volgt een verkennende fase waarin we gaan kijken welke aandachtsgebieden er zijn. Vervolgens mag jij vertellen wat jouw doel is, wat je wilt bereiken. Aan de hand hiervan gaan we bespreken wat er voor nodig is om dit te bereiken, en stellen we hiervoor een plan op. Dit geeft je richting, waardoor helder is waar je naar toe werkt en hoe je daar zult komen. Mogelijk wordt dit tussentijds bijgesteld. 

De consulten duren ruim een uur en kosten €67,50 per consult.

 

 

Kan jouw werkgever hier ook iets in betekenen?

Wanneer er dingen gebeuren in je leven die je dagelijks leven onder druk zetten en beïnvloeden, kan dit ook van invloed zijn op je werkzame leven. Het kan in zo’n geval voor je werkgever interessant zijn om je als werknemer een begeleidingstraject aan te bieden. Het is voor een werkgever van belang dat zijn werknemers hun werk goed kunnen uitvoeren en dat de kans op ziekteverzuim zo laag mogelijk blijft. Wellicht is jouw werkgever bereid om jouw persoonlijke traject (deels) te betalen.

 

 

 

Neem contact met mij op

Contactgegevens

Paula van der Hulst

Aggemastate 202

8926 PH  Leeuwarden

06-43002506

info@omarmjezelf.nl

KvK nr: 61862592

BTW nr: NL102149379B01