Het ForYou Magazine heeft dit keer speciaal aandacht voor de nare ziekte Kanker. Aan het woord zijn ervaringsdeskundigen en specialisten die verschillende vormen van zorg kunnen bieden waneer je hiermee te maken hebt.

Paula van der Hulst

De reden dat ik hier graag aan mee wilde werken, is omdat ik mijn praktijk juist gestart ben omdat het me raakt wanneer je door deze nare ziekte getroffen wordt. Je krijgt te horen dat je ernstig ziek bent. Je agenda vult zich als vanzelf met ziekenhuis afspraken.

Wanneer je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent, bevindt je je onmiddellijk in een emotioneel rollercoaster, maar je moet vooral (snel) fysiek behandeld worden.
Minder automatisch is er veel aandacht voor wat dit emotioneel met je doet. Er gaat enorm veel door je heen hoeveel ruimte is er voor deze emoties? En hoeveel aandacht schenk jij hier zelf aan?
{

Naast een goede fysieke behandeling, is het ook erg belangrijk om aandacht te schenken aan het emotionele aspect dat zich in je af speelt.

  • De klap die je te verwerken krijgt wanneer je dit slechte nieuws ontvangt.
  • De onzekerheid van wat je allemaal te wachten staat.
  • De zorgen en vragen die door je hoofd spoken. En nog zoveel meer…

 

 

Lees hier meer over in dit Magazine, dat in vele winkels als gratis meeneem exemplaar ligt (Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Joure).

Wil je zeker weten dat je dit magazine ontvangt? Stuur mij dan een mail waarin je jouw contactgegevens plaatst zodat ik er voor kan zorgen dat jij zeker een exemplaar zult ontvangen.

Of vraag gerust een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

6 + 4 =

Meer van mij lezen?

Kun jij je gevoelens omarmen?

Kun jij je gevoelens omarmen?

Het is een misverstand dat je op je sterkst bent wanneer jij je emoties niet naar boven laat komen, maar laat opkroppen. Mensen denken vaak dat het kwetsbaar maakt. Maar het doel van het uitspreken van emoties is juist ervoor zorgen dat de emotie, samen met de...

Wat kun je vragen als er iemand overleden is?

Wat kun je vragen als er iemand overleden is?

Als ik iets voor je kan doen, dan hoor ik het van je, hè? Wat kun je vragen of zeggen als er iemand overleden is? Ik zag hem/haar laatst maar is wist niet wat ik zeggen moest… Je kunt me altijd bellen heb ik gezegd, ik sta altijd voor je klaar. Normaal gesproken komen...

Veranderen = Anders doen

Veranderen = Anders doen

Ik stap met mijn voeten in het ijskoude vrieswater. Het is zo koud dat ik het liefste mijn voeten direct terugtrek en de warmte op zoek. Toch doe ik dit niet. Ik wil wel eens ervaren wat het met me doet als ik het eens anders doe. Anders dan normaal, wanneer ik met...

Schedule an Event

events@divisophia.com

Contact Agent

publishing@divisophia.com

Contact Author

author@divisophia.com