Het is een misverstand dat je op je sterkst bent wanneer jij je emoties niet naar boven laat komen, maar laat opkroppen. Mensen denken vaak dat het kwetsbaar maakt. Maar het doel van het uitspreken van emoties is juist ervoor zorgen dat de emotie, samen met de eventuele zorgen en vragen, verhelderd worden. Dat ze hierdoor ook een plaats mogen krijgen.

Wil jij?

  • Jezelf serieus nemen en op nummer 1 zetten?
  • Inzicht krijgen in wat jij voelt?
  • Je gedachten en gedrag in balans brengen met je gevoel?
  • Je mentale kracht nog meer versterken?
  • Oordelen van jezelf en anderen minder plaats geven?
  • Handelen naar wat jij werkelijk voelt?
  • Keuzes maken die vooral goed voelen voor jou?
  • Zorgen minder zwaar laten wegen?
  • Keuzes maken in wat je energie oplevert en wat je energie kost?

Heb jij interesse of vragen?

Maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. En maak gebruik van de speciale ForYou aanbieding waarbij de eerste drie gesprekken maar € 52,- per gesprek kosten (Deze zijn naar behoefte los van elkaar af te nemen).

Wil jij persoonlijk een exemplaar van het ForYou magazine ontvangen? Stuur mij jouw adresgegevens en ik zorg dat deze bij jou bezorgd wordt.

Met warme groet,

 

 

Paula van der Hulst

Reacties van anderen

“In 29 jaar heb ik nog niet eerder op deze manier naar mezelf gekeken.

Dit zou voor iedereen goed zijn om eens te doen”

“Ik vind het mooi dat als jij naar me luistert, je dingen kunt zeggen waardoor ik het ineens heel anders kan bekijken. Waardoor ik kan relativeren en het beter kan loslaten.”

“In gesprek met jou voel ik de rust die je uitstraalt.

Ik voel me prettig bij je.”

Vul hier jouw gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

10 + 6 =